Challengers! – bokrelease

Förra torsdagen var det äntligen dags att fira Claes Knutsons senaste bok ”Challengers! Företagen som ritar om kartan” – med VR-utmaningar, drinkar, inspirerande tal och modiga gäster. 

På plats på scen fanns förutom författaren själv även superentreprenören Konrad Bergström (Zound Industries, Xshore), föreläsaren och skolgrundaren Milad Mohammadi och omsorgsentreprenören Annika Meinhardt. De tog oss med på en resa genom framgångar och motgångar – drivna av passion och en vilja att förändra världen.

Annika startade Resursteamet 1997 och drev det framgångsrikt i 20 år innan hon valde att leta efter nya utmaningar. När hon klev av hade företaget 300 anställda och 800 brukare. För henne har passionen varit avgörande: att skapa förutsättningar för att både personal och brukare ska kunna utvecklas ”bortom dagens gränser”.

Milad har gjort en fantastisk resa och uppnådde för ett par år sedan sin dröm att starta en skola. Förutom att erbjuda kvalitativ undervisning arbetar Järvaskolan med att få eleverna att drömma stort! Skolan är bara en del av Milads arbete för mångfald, integration och inkludering, i dagsläget driver han även en egen ledarskapsbyrå. Hans passion är att få människor att nå sin fulla potential.

I boken finns det exempel på andra Challengers som drivs av sin passion och en vilja att utmana. Har du inte fått tag i ett exemplar än? Klicka hem boken här!