Tillväxtpartner

Vår passion är att bygga Challengers och skapa lönsamma, långsiktiga tillväxtföretag.

Om oss

TXP samarbetar med företag som vill förändra världen

Challengers kallar vi företagen som vill förändra världen, skapa något för framtiden och utmana rådande normer.

Det handlar alltså om företag som vill åstadkomma något extraordinärt. Ibland genom att skapa en ny marknad, ibland genom att särskilja sig och rycka ifrån konkurrenterna.

Vi utvecklar samarbeten med dessa tillväxtföretag för att skapa en Challengerkultur och lära ut hur man styr med attityder. Vi utgår från ett inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare – för att skapa tempo, tillväxt och innovation.

Samarbeten

Företag vi samarbetar med

Medarbetare

Vi TXP:are

Claes Knutson

Drivkraft: Att se entreprenörer och ledare med passion bygga bolag som växer och förändrar världen. Erfarenhet: Ledningsroller i små och stora företag samt två decennier som tillväxtkonsult. Grundare av TXP och guide till många av de mest framgångsrika tillväxtbolagen.

Pia Andreasen

Drivkraft: Att skapa entusiasm och engagemang för genomförandeförmågan. Erfarenhet: Flera år som tillväxtkonsult. Tidigare 24 år på H&M – när de växte starkt.

Göran Hedrén

Drivkraft: Att vara med och förverkliga Challengerföretagens unika möjligheter – och möjliggöra vardagsinnovation. Erfarenhet: Internationellt inom IKEA. Även marknads- och försäljningschef på B&W-stormarknader, Scandic Hotels och Natur & kultur.

Rune Torbjörnsen

Drivkraft: Att tillsammans med tillväxtföretag fokusera på den faktiska genomförandeförmågan. Erfarenhet: Ledningsroller inom bl.a. Ving, IKEA, Coop och Svenska spel. VD för börsbolagen Doro och JAYS.

Evelina Hennerfors

Drivkraft: Kombinationen av passion och tillit som släpper fram kraften i självdrivande medarbetare. Erfarenhet: Nybliven språkvetare. Tidigare givarservice och kommunikation på Sverige för UNHCR.

Roslinda Waax

Drivkraft: teamarbete och en inspirerande arbetsmiljö med högt i tak. Erfarenhet: Studerar företagsekonomi. Tidigare butikschef.

Jobba med oss

Har du erfarenheten?

För att bli en del av TXP krävs en kombination av hög initiativkraft och disciplin – och rätt attityd.

Jag har erfarenheten