Tillväxtpartner

Vår passion är att bygga Challengers och skapa lönsamma, långsiktiga tillväxtföretag.

Om oss

TXP arbetar med företag som vill förändra världen

Vi kallar dem Challengers. Det är företagen som vill skapa något för framtiden, utmana rådande normer och ta ut svängarna. Företagen som vill skapa något extraordinärt. Ibland genom att skapa en helt ny marknad, ibland genom att särskilja sig och rycka ifrån konkurrenterna. Många Challengers är eller blir framgångsrika tillväxtföretag. 

Men det är egentligen inte företagen vi pratar om, utan människorna. 

Vi arbetar med dessa företag – och människorna i dem – för att skapa en challengerkultur och lära ut hur man styr med attityder. Vi utgår från ett inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare – för att skapa tempo, tillväxt och innovation. 

Även om vi hela tiden återkommer till begreppen kultur, ledarskap och attityder så kokar det ner till själva företagsbyggandet. Att bygga företag som skiljer sig markant från de klassiskt hierarkiska och trögrörliga företagen. Vi är helt övertygade om – och det syns ute i näringslivet – att det sker en tydlig förflyttning mot den här typen av företagsbyggande. Det vi erbjuder är ett tydligt och genomarbetat koncept för helheten. Vi vill att ni ser oss som en långsiktig partner på er resa. 

Känner du igen dig? Då borde vi arbeta tillsammans! 

 

Referenser

Vad våra kunder säger om oss

Medarbetare

Vi TXP:are

Claes Knutson

Drivkraft: Att se entreprenörer och ledare med passion bygga bolag som växer och förändrar världen. Erfarenhet: Ledningsroller i små och stora företag samt två decennier som tillväxtkonsult. Grundare av TXP och guide till många av de mest framgångsrika tillväxtbolagen.

Pia Andreasen

Drivkraft: Att skapa entusiasm och engagemang för genomförandeförmågan. Erfarenhet: Flera år som tillväxtkonsult. Tidigare 24 år på H&M – när de växte starkt.

Johanna Kudermann

Drivkraft: Skapa resultat genom att stötta människorna i en organisation att hitta sina drivkrafter och växa. Erfarenhet: 20 år i ledande befattningar inom Manpower och Folksam. Konsultativt arbete med försäljningsstrategier och förändringsledning.

Josephine Lindelöw Ljungdahl

Drivkraft: Teamarbete och en inspirerande arbetsmiljö med högt i tak.

Jobba med oss

Har du erfarenheten?

För att bli en del av TXP krävs en kombination av hög initiativkraft och disciplin – och rätt attityd.

Jag har erfarenheten