Tillväxtpartner

Vår passion är att bygga Challengers och skapa lönsamma, långsiktiga tillväxtföretag.

Om oss

TXP arbetar med företag som vill förändra världen

Fast egentligen är det människor som vi inspirerar och tränar, de med en särskild inställning och attityd, det är dom som kan förändra på riktigt, vi kallar dem Challengers. 

Det är de som vill skapa något bestående för framtiden, och då ingår ofta att utmana rådande normer och modet att ta ut svängarna. Ibland genom att skapa en helt ny marknad och ibland genom att särskilja sig och rycka ifrån konkurrenterna. Det krävs förstås något alldeles x-tra för de som jobbar i traditionella branscher att få till förändring på riktigt, It´s all about attitude! Ok, det krävs förstås ett bra tänk och rimligt med planer också, men det är trots allt genomförandeförmågan som spelar roll. 

Vi har paketerat insikter och vår samlade erfarenhet som också är underbyggt av studier och forskning i ett koncept – Challengerkonceptet. Det handlar bl a om att förenkla och förtydliga det som verkligen spelar roll för att rikta allas energi och färdigheter i en gemensam riktning.  

Vi utgår från inställningen att alla är med och bygger företaget, att alla behöver känna att dom spelar roll, och den känslan kan förflytta berg. 

Challenger attityder som skapar tydliga effekter som tempo, initiativ, vardagsinnovation och driv skapar en oslagbar genomförandeförmåga, och tillsammans med ett inkluderande ledarskap blir det magi. Långt ifrån normen med hierarkiska och trögrörliga företag där alltför många ”bara går till jobbet” utan mening och ”jag spelar roll” känsla. 

Välkommen att spela roll och vår värld av Challengers. 

Referenser

Vad våra kunder säger om oss

Medarbetare

Vi TXP:are

Claes Knutson

Drivkraft: Att se entreprenörer och ledare med passion bygga bolag som växer och förändrar världen. Erfarenhet: Ledningsroller i små och stora företag samt två decennier som tillväxtkonsult. Grundare av TXP och guide till många av de mest framgångsrika tillväxtbolagen.

Pia Andreasen

Drivkraft: Att skapa entusiasm och engagemang för genomförandeförmågan. Erfarenhet: Flera år som tillväxtkonsult. Tidigare 24 år på H&M – när de växte starkt.

Johanna Kudermann

Drivkraft: Skapa resultat genom att stötta människorna i en organisation att hitta sina drivkrafter och växa. Erfarenhet: 20 år i ledande befattningar inom Manpower och Folksam. Konsultativt arbete med försäljningsstrategier och förändringsledning.

Josephine Lindelöw Ljungdahl

Drivkraft: Teamarbete och en inspirerande arbetsmiljö med högt i tak.

Jobba med oss

Har du erfarenheten?

För att bli en del av TXP krävs en kombination av hög initiativkraft och disciplin – och rätt attityd.

Jag har erfarenheten