8 mars 2019

Panelsamtal: Hållbar tillväxt med TXP, Forever och gäster

När?

8 mars

Plats

Bygget
Norrlandsgatan 11, vån 4

Dela

Dela i sociala medier

Om seminariet

Kan vi kombinera tillväxt och hållbarhet? Det är en kulturfråga!

Hållbarhetsbegreppet vidgas i takt med att konsumenternas medvetenhet ökar. Från att ha varit synonymt med miljöarbete till att även innefatta ett ansvarstagande för samhällsutvecklingen, individen och ekonomin.

En del av utvecklingen är kravet på hållbarhetsrapportering i årsredovisningen. Men företag med ambitionen att förändra världen ser inte ett krav, de ser kopplingen mellan att bygga bolag och att bygga samhället.

För att höja den kollektiva kompetensen inom ett brännande område samlar vi kunskap från olika branscher och områden för samtal om hållbarhet och tillväxt. Till panelen har vi bjudit in:

Publiken är också en del av kunskapsbygget – dela gärna med dig av dina erfarenheter på området. Ambitionen är att ni ska gå från frukosten med vetskapen om att det går att förvandla hållbarhetsregleringarna till strategi och en del av helheten – från papperstiger till operativ tillväxtvardag.

Samtalen leds av Göran Hedrén (tillväxtkonsult på TXP) och Tommy Borglund (hållbarhetsexpert på Forever och Örebro Universitet).  Fokus kommer att ligga på de här frågorna:

  • Hur ska snabbväxande företag förhålla sig till hållbarhet och nya förutsättningar?
  • Hur kan hållbarhet och tillväxt kombineras?
  • Vilka är de avgörande faktorerna för att det ska hända?

Schema

  • Frukost: 07.30 – 08.00

  • Seminarium: 08.00 – 10.00

  • Eftersnack: 10.00 –

Anmälan

Anmäl dig till seminariet